Om BRF Hägern

Brf Hägern ligger i det gamla charmiga området av Tygelsjö och ger dig bykänslan nära storstaden

Brf Hägern kommer att uppföras centralt placerat i det gamla, charmiga området av Tygelsjö. Alla radhus har generösa uteplatser i både norr- och söderläge så att du kan utnyttja dagens alla soltimmar.

Njut av en frukost i den lummiga trädgården innan du tar cykeln till närliggande gårdsbutiker som säljer lokalproducerat kött, ägg och grönsaker efter säsong – eller varför inte ta en utflykt ner till Klagshamnsstranden och småbåtshamnen?

9 bostadsrättslägenheter på 4 rok och 105 m2

Brf Hägern kommer att uppföras centralt beläget med inbjudande trädgård som blir en naturlig samlingsplats. Uteplatser i både sten- och trä bjuder in till uteliv under dagens alla timmar. Husen är utformade som parhus med boyta på 105 kvadratmeter och passar bra för familjeliv.

Huskropparna är i 1,5 plan och ett av husen rymmer även en härlig lokal med stora möjligheter för olika typer av verksamheter. Stor vikt har lagts vid förvaring för att underlätta vardagen, och varje boende har både ett rymligt förråd i trädgården och på vinden.

Husen har placerats för att smälta in i området och den uppväxta delen av Tygelsjö. Avenbokshäckar ramar in kvarteret och skärmar även av de privata trädgårdarna.

Med öppna och ljusa ytor, kök från Vedum eller liknande och maskinpark i rostfritt från Siemens, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv kommer detta att uppfylla alla de förväntningar Ni har på ett vackert och modernt boende.

Välkommen till ditt nya hem!

I Tygelsjö kan du leva det lugna livet på landet med vardagens alla bekvämligheter utan att välja bort storstadens puls och dynamik. Busshållplatsen med bra bussförbindelse till både Malmö, Trelleborg och Köpenhamn ligger precis utanför huset och öppnar upp för pendlingsmöjligheter.

Känslan sitter i detaljerna

Lägenheterna i Hägern har en genomgående hög standard med goda materialval i samtliga rum. Kakel och klinker i badrum, fina trägolv och välutrustade kök är några exempel på detta. I standardutförande får du en inredning med lång livslängd, både när det gäller design och slitstyrka. Tillvalssortimenet – med luckor, handtag, tapeter, bänkskivor, golv och färgval – ger dig stora möjligheter att utforma ditt nya hem i din unika smak. Läs mer i Hägerns bofakta för specifik info om material och inredning.

360°

360° visning, dra i bilden för att se mer!